0 Vacatures

  Kandidaten

  Voor personeel aanwerven op het gebied van sales en marketing is SAM Recruitment de partner die je zoekt. Ook om jezelf als sales en marketing professional in de markt te zetten, kun je bij SAM Recruitment terecht. Maar wie zijn wij nu eigenlijk en wat kunnen we voor jou als kandidaat betekenen? En wie zijn onze kandidaten?

  Wie ben jij?

  Jij bent een marketing- of salesprofessional en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je zoekt bijvoorbeeld naar salesfuncties in Antwerpen, Brussel of Gent. Je hebt een hogeschool- of universiteitsniveau en minstens drie jaar relevante werkervaring in marketing en/of sales.

  Als jij jezelf herkent in bovenstaande beschrijving, willen wij je graag persoonlijk leren kennen. Wij kijken verder dan alleen je cv. Onze kandidaten zijn talentvolle en enthousiaste professionals, op zoek naar een nieuwe uitdaging.

  Wie zijn wij?

  SAM Recruitment is gespecialiseerd in het aanwerven van personeel en de selectie van professionals (marketing en sales). We bemiddelen met de beste marketing- & salesprofessionals op de markt en hebben sinds onze oprichting in 2007 al meer dan 2000 succesvolle plaatsingen bij meer dan 600 verschillende werkgevers op onze naam staan. Ons brede netwerk zorgt ervoor dat we constant in contact staan met topwerkgevers op de markt.

  Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij je zoektocht naar marketing- of salesfuncties in Brussel, Antwerpen en de rest van België, richten onze recruitment consultants zich in teams van twee op een niche binnen marketing & sales. Zo vind jij altijd de job die het best bij jou past.

  Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging. Van salesfuncties (Antwerpen, Brussel of bij jou in de buurt) tot de beste marketingvacatures, wij hebben ze voor je. Mocht de juiste vacature er niet tussen zitten, dan benaderen we alle relevante relaties in ons netwerk om je aan een nieuwe carrièrestap te helpen. Proactief personeel aanwerven. Marketing en sales recruitment zoals het bedoeld is.

  Bekijk onze laatste vacatures.