0 Vacatures

    Ervaringen met SAM Recruitment

    Benieuwd naar wat anderen zeggen over SAM Recruitment? Op deze pagina lees je reviews van onze klanten en kandidaten; verhalen over hoe Sales & Marketing functies werden gezocht, gevraagd en opgevuld. Over de perfecte match die gecreëerd werd. We horen ook graag jouw feedback, dus schrijf een review en e-mail deze naar customercare@samrecruitment.nl.

    Coen van der Linden reviews Hasse de Kok

    Hasse de Kok ken ik al enkele jaren als een enthousiaste, gemotiveerde, doorvragende én luisterende recruiter van  Sam Recruitment. Hij houdt zijn ogen en oren open voor bedrijven en functies, waarna hij de vacatures matched met de werkzoekende. Hasse is een jager, met ook goede relatie onderhoudende eigenschappen. Een serieuze jongeman die het ‘carpe diem’ in het leven ook de juiste plaats geeft.

    Coen van der Linden ~ 25 Oktober 2017

    Bart van Hattum reviews Hasse de Kok

    Graag wil ik Hasse van harte aanbevelen. Mede dankzij zijn volhardendheid ben ik sinds een half jaar als Sales Manager en MT-lid aan de slag bij een prachtig familiebedrijf. Ik heb het enorm naar mijn zin bij Verdel Bloemenexport en ben Hasse dan ook zeer erkentelijk voor zijn bemiddeling.

    Bart van Hattum ~22 Oktober 2017

    Tom Lievaart reviews Hasse de Kok

    Hasse is heel prettig in omgang, down to earth en no nonsense dat beviel me wel. Na een goed gesprek had hij binnen no time een paar leads! Hij weet waar die over praat en dat zorgt voor een goede en vooral snelle samenwerking!

    Tom Lievaart ~20 Oktober 2017

    Maher Miled reviews Hasse de Kok

    Hasse is by far the most talented recruiter I have ever dealt with. Strong negotiation, persuasive communication are his best skill.s Keeps the contact even after the contract is signed between parties, which is not common practice. Has to improve a bit the management of expectations, but eventually his professional attitude and contagious enthusiasm on his job makes things work out.

    Maher Miled ~ 22 juni 2017

    Canan Caliskan-Kantra reviews Luuk van der Laan

    Ben Luuk toevallig tegen gekomen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Zo’n positief, spontaan, zorgzaam en een betrokken persoon! Applaus hiervoor!!! Iemand die weet wat je wil en die goed zijn best doet om je tevreden te stellen. Ik spreek graag alle Sales mensen aan die in de IT Branche een neiuwe uitdaging zoeken…. Link je met Luuk.

    Canan Caliskan-Kantar ~15 juni 2017

    Ivo Molkenboer reviews Hasse de Kok

    In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heeft Hasse mij uistekend geholpen. Hasse is op zoek gegaan naar de juiste match en binnen no-time heeft hij mijn huidige werkgever en mij aan elkaar weten te koppelen. Ik zie Hasse als een doorzetter en iemand met een sterke overtuigingskracht. Hij weet wat hij wilt en pakt door zodat de sollicitatieprocedure spoedig verloopt. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Nogmaals dank Hasse!

    Ivo Molkenboer ~ 19 april 2017

    Maurice Lagcher reviews Lotte Oudhuis

    Ik heb Lotte leren kennen al een zeer professionele en gedreven recruiter. Zij is betrokken en proactief. Dit is voor mij een ideale combinatie gebleken in mijn zoektocht naar een nieuwe functie. Mede door Lotte haar inspanningen, tips en kennis heb ik binnen een maand een nieuwe baan gevonden als Product Manager bij Praxis. Lotte heeft oprechte interesse getoond. Ook nadat ik al was begonnen in mijn nieuwe functie is ze contact blijven houden. Deze persoonlijke benadering waardeer ik erg in haar.

    Maurice Lagcher – 12 augustus 2014
    Bron: LinkedIn


     

    Dick Wacanno reviews Zeycan Baykal

    Doing business with Zeycan means that she will commit herself for more than 100%.
    Zeycan really distinguishes herself by her pro active attitude and high personal interest.
    Keep up the good job.Dick Wacanno – 12 augustus 2014
    Bron: LinkedIn
     

    Armando Bena reviews Vladan Soldat

    Uit onverwachte hoek heeft hij me in contact gebracht met een bedrijf waar ik zelf niet op zal zijn gekomen. Perfecte match!
    Vladan komt zijn afspraken na en beloofd niet wat hij niet kan waar maken. :-)Armando Bena – 1 juli 2014
    Bron: LinkedIn

     

    Danique Couprie reviews Laura Spenke

    Laura heeft recentelijk succesvol voor mij bemiddeld bij een nieuwe functie als marketing analist. Ik heb haar doortastendheid, persoonlijke
    benadering en enthousiasme als zeer positief ervaren. Zij geeft, zoals van SAM recruitment gewend, goede begeleiding dmv tips en een telefoontje of email voor en na een gesprek. Hierbij stelt zij zich ook flexibel op, bijvoorbeeld door je in de avonduren terug te bellen om te horen hoe het gesprek ging.

    Danique Couprie – 16 juni 2014
    Bron: LinkedIn


     

    Niels Oskamp reviews Laura Spenke

    Laura heb ik ervaren als een doortastende en gedreven recruiter. Zij heeft mij goed bijgestaan gedurende het gehele sollicitatieproces, middels tips en goede adviezen. Als persoon is zij betrokken en resultaatgericht. Kortom een prettig persoon om mee samen te werken!Niels Oskamp – 8 juni 2014
    Bron: LinkedIn

     


     

    Natascha Verschure reviews Laura Spenke

    Laura is very pleasant personality to work with. She has recently found the perfect job for me. She intensively searched for jobs on the market matching my profile and ambition. She kept me well informed during this process and proactively contacted me in order to prepare myself well for upcoming job interviews. She did a good job in a very professional way. Thanks!Natascha Verschure – 31 mei 2014
    Bron: LinkedIn

     


     

    Stijn Heijthuijsen reviews Lotte Oudhuis

    Lotte helped and supported me during the job interviews for my new employer, Graydon. I experienced Lotte as timely, knowledgable and thorough, all attributes that can be admired in a recruiter.Stijn Heijthuijsen, 2 juni 2014
    Bron: LinkedIn

     


     

    Richard van ’t Zelfde reviews Lotte Oudhuis

    Lotte heeft mij op een prettige manier begeleid tijdens mijn sollicitatieprocedure. Ze hield mij zeer goed op de hoogte van de voortgang van de sollicitatie, gaf mij handige tips en onderhandelde in mijn beste belang tijdens de contractbesprekingen. Dankzij Lotte heb ik de functie die ik wil, bij het bedrijf waar ik wil werken en onder de perfecte voorwaarden. Het behoeft dan ook geen verdere toelichting dat ik uitermate tevreden ben over Lotte en SAM Recruitment.

    Richard van ’t Zelfde – 2 mei 2014
    Bron: LinkedIn


     

    Simon Aurik reviews Nick van Eeten

    Nick is een zeer gedreven en resultaatgerichte professional. Hij heeft aangetoond dat hij op korte termijn in staat is om de juiste shortlist samen te stellen, de beste kandidaten uit de markt kan filteren en vervolgens ook in het gehele proces te ontzorgen. Hij is daarnaast ijzersterk qua inlevingsvermogen en de vertaalslag naar het bedrijf.

    Kortom, een toprecruiter die ik ieder bedrijf kan aanbevelen!

    Simon Aurik – 28 april 2014


     

    José Geurten reviews Lotte Oudhuis

    Lotte is een zeer betrokken recruiter en heeft mij perfect begeleid in het traject naar een nieuwe baan. Ze weet waar ze het over heeft, combineert zakelijke tips met een echte interesse en een warme persoonlijkheid. Ze is pro-actief en communicatief zeer sterk.

    José Geurten – 4 april, 2014


     

    Patricia Alguiar reviews Anne Maartje Damsma

    “Anne helpt mij bij het zoeken naar de ideale baan en bij het voorbereiden op een sollicitatiegesprek op een prettig manier. Zij communiceert helder en krachtig. Haar belangrijkste kwaliteiten: Deskundigheid, hoge integriteit en creatief ”

    17 januari 2014


     

    Jordi ter Woord reviews Florian Gendrault

    “Florian is service en doelgericht in zijn handelen & werkwijze. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat ik mijn kwaliteiten tot ontplooiing kan brengen in een nieuwe passende uitdagende functie.”2 januari 2014

    Bron: LinkedIn


     

    Saskia van Nieuwenhuizen reviews Lotte Oudhuis

    “Lotte is een erg betrokken recruiter die mij tijdens het gehele proces uitstekend heeft begeleid. Haar kennis van de klant en tips tijdens de voorbereiding op de diverse stappen in het proces hebben mij erg geholpen en direct geresulteerd in een baan. De oprechte interesse en opvolging, ook nadat ik was geplaatst waardeer ik erg in Lotte.”30 december 2013

    Bron: LinkedIn


     

    Christien Saad reviews Lotte Oudhuis

    “Lotte is enthousiast, gedreven en komt haar afspraken na. Ik heb Lotte als een zeer prettige en betrokken recruiter ervaren, die mij continu op de hoogte hield tijdens het bemiddelingsproces.”12 november 2013

    Bron: LinkedIn


     

    Maarten Muller reviews Riko Arends

    “Riko heeft mij snel aan een nieuwe baan geholpen. Dat was ook zijn uitdaging en dat heeft hij waar gemaakt. Riko heeft veel contact met mij opgenomen, toonde interesse en gaf feedback en input waar nodig en gewenst was. Hij is een echte professional die je echt verder wil en kan helpen.”

    16 oktober 2013

    Bron: LinkedIn


     

    Pim Schelvis reviews Rogier Schatens

    “Rogier, bedankt voor je hulp bij het zoeken van mijn nieuwe baan. Met name de proactieve houding, het overbrengen van vertrouwen en toewijding voor je werk heb ik ervaren als zeer positief.”

    10 oktober 2013


     

    Evelyn Lok reviews Sanne Sont

    “Ik ben in contact gekomen met Sanne bij het zoeken naar een nieuwe baan en mede dankzij haar ben ik nu werkzaam bij Nederlands beste werkgever! Sanne is een persoon die je sterke kanten feilloos naar voren weet te halen waardoor je vol zelfvertrouwen het eerste gesprek aangaat. Ze stelt je vragen die je prikkelen, je aan het denken zetten en je persoonlijkheid naar voren brengen. Zij heeft mij de perfecte voorzet gegeven en ik heb hem ingekopt! Bedankt voor het scoren, Sanne!”

    16 september 2013Bron: LinkedIn


     

    Emil Fraai reviews Dineke van den Braak

    “Op mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Dineke. Dineke onderzoekt ook minder voor de hand liggende mogelijkheden. Ze werkt efficiënt en komt snel tot de kern. Daardoor maakte ze in korte tijd de juiste match.
    Voor aanvang van de kennismaking met het bedrijf sprak ze grondig door wat het bedrijf nodig heeft en hoe ik als kandidaat hierop aansluit. Haar communicatie is uitstekend, ook tussentijds houdt ze steeds vinger aan de pols. Afspraken komt ze altijd na. Haar enthousiasme en betrokkenheid zijn aanstekelijk. Bovendien zet ze net die extra stap om te komen tot het enige echte resultaat: een leuke en uitdagende nieuwe baan”23 september 2013Bron: LinkedIn


     

    Maarten Timmerman reviews Riko Arends

    “Riko has established to outperform the standard that Sam Recruitment has set. He is on top of the hiring process and keeps all parties informed. His pleasant manner of communicating makes him a recruiter to come back to.”

    18 september

    Bron: LinkedIn


     

    Annelies Soenen reviews Lotte Oudhuis

    “Ik ben erg blij dat ik mijn cv aan Sam Recruitment heb bezorgd want dankzij hun en dankzij Lotte in het bijzonder had ik in no time een nieuwe baan.
    Lotte heeft me heel erg bijgestaan tijdens de volledige sollicitatie procedure en was bij elke stap enorm betrokken. Ze hield me voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen, gaf telkens goeie tips hoe ik me kon voorbereiden op de volgende stap en het was gewoon erg fijn samenwerken met een enthousiast en gedreven persoon als Lotte.”8 september 2013Bron: LinkedIn


     

    Sanne Wierda reviews Jeroen Panders

    “Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe baan, maar door Jeroens enthousiasme over de functie en de match die hij al helemaal voor ogen zag, ben ik gaan solliciteren. En met succes! Binnenkort start ik in mijn nieuwe functie. Door zijn manier van doen, spontaan en enthousiast, is hij een prettig persoon om mee samen te werken.”

    5 Augustus 2013

    Bron: LinkedIn


     

    PJ Schrieken reviews Riko Arends

    “Riko is een gedreven en professionele recruiter. Iemand die je de genoeg tijd geeft om de juiste beslissing te maken voor een verandering in werkomgeving. Ik heb met plezier manier samengewerkt. Complimenten.”

    2 Augustus 2013

    Bron: LinkedIn


     

    André Koning reviews Michael van der Horst

    “Na 1 tot 2 kwalificatie gesprekken via de telefoon, vond ik het proces van begin tot uitnodiging bij een eventuele nieuwe werkgever,
    zeer subtiel, snel, persoonlijk en professioneel plaats vinden. Michael heeft alles onder controle zowel de details waar de werkgever naar kijkt
    als wel de wensen van de kandidaat.Professioneel blijft SAM Recruitment altijd op de achtergrond en vult de data van beide partijen goed aan. Daarnaast wil ik een persoonlijk waardering uitspreken over de manier waarop Michael van der Horst de kandidaat kwalificeert, advies geeft en begeleid naar een betere resultaat. Dit alles in het belang van de kandidaat.Kortom, Michael is een zeer betrouwbare advies persoon in het vinden van een nieuwe baan en zijn woord is zijn woord.”22 Juli 2013


     

    Mark Schoenmakers reviews Dineke van den Braak

    “Dineke is een uitstekende onderhandelaar en komt op voor je belangen. Ze weet door overal kort op te zitten snel resultaat te boeken en blijft het gehele traject continu bereikbaar. Dineke komt elke belofte na. Uiteindelijk heb ik binnen een aantal uur na mijn tweede gesprek terugkoppeling en een voorstel gekregen. Top.”

    8 Juli 2013

    Bron: LinkedIn


     

    Irene Kovács reviews Jeroen Panders

    “Zelden heb ik een recruiter ontmoet die met zoveel passie en enthousiasme met zijn kandidaten werkt! Jeroen is zeer intelligent, betrokken en heeft een enorme drive om samen met zijn kandidaat voor dat ene ultieme doel te gaan. Dit alles met een gezonde dosis humor! Jeroen, het was een genot om dit proces samen met jou tot een succesvol einde te brengen! Dank hiervoor!”

    5 Juli 2013

    Bron: LinkedIn


     

    Pepper reviews SAM Recruitment

    “Samen met SAM Recruitment zijn we in staat geweest een zeer goeie nieuwe online marketeer in no-time te werven. Ze zijn in staat om kwalitatief goede kandidaten voor te stellen. Deze vacature werd daardoor dus ook snel en naar tevredenheid ingevuld.”

    Lex Boost, MD @ Pepper.nl B.V. – 2 Juli 2013
    Bron: Google Plus


     

    Rubio Sergio reviews Annemarie Winters

    “Mijn bemiddelingsproces is gestart vanuit Spanje, waar ik toen nog wonende was. Ik wilde eigenlijk wel terug naar Nederland, en het was eigenlijk nu of nooit, dus ik besloot me in te schrijven bij jullie. Vanaf het eerste mailcontact tussen mij en Annemarie duurde het een maand, toen zat ik in Nederland met een baan. De eerste week heb ik nu bijna achter de rug en het is hier prachtig, echt schitterend en de mensen zijn hier heel aardig. Net als de mensen bij SAM Recruitment. Annemarie heeft me echt goed geholpen met de juiste keuze te maken uit de vacatures die me interessant leken. Ze heeft voor me gevochten en ik ben zeer tevreden. Net als Bas, die me vanuit het SAM Recruitment kantoor naar de Lier bracht omdat ik geen auto in Nederland kon huren. Jullie zijn allemaal heel goed voor me geweest en ik zal SAM Recruitment zeker aanraden!”

     20 Juni 2013


     

    Viola de Bruijn reviews Suzan Boland

    “Dankzij Suzan heb ik de leukste, meest dynamische en uitdagende job gevonden die er is! Suzan is een recruiter in hart en nieren, een mensen-mens, een jobhunter. Ze is enorm enthousiast, oprecht, eerlijk en open. Ze schakelt snel, denkt goed met je mee en weet exact hoe ze de juiste match kan vinden. Vanwege haar enorme inzet en sterke focus, haar positieve instelling en haar bijzondere enthousiasme zal Suzan nog veel personen blij maken met een geweldige job, nu en in de toekomst! Ik wens haar veel succes en plezier in haar verdere loopbaan bij SAM Recruitment.”

    20 Juni 2013

    Bron: LinkedIn


     Typ uw tekst hier