today.
not tomorrow.

  0 Vacatures

  Werken bij SAM Recruitment

  Als recruitment bureau in Amsterdam is SAM Recruitment een onderdeel van Ambitious People Group. Ambitieuze mensen hebben één doel: grow grow grow. Hoe we dat doen? We nemen de beste mensen aan voor onze SAM Recruitment vacatures en steken veel tijd in hun ontwikkeling. Zo worden het professionele, gespecialiseerde recruitment consultants. Klaar om kandidaten en bedrijven te helpen om samen de perfecte match te vormen.

  Onze core values

  We geloven dat ons bedrijf groeit, zo lang onze mensen blijven groeien. We steken niet voor niets zo veel energie in de ontwikkeling van onze recruitment consultants. Bij Ambitious People Group heb je geen baan; je hebt een carrière. We hebben de volgende core values, waaraan we ons stevig vastklampen:

  •     Ambitie
  •     Succes
  •     Plezier

  Ambitie om de top te halen en de drive en de bereidheid om hier hard voor te werken zijn essentieel voor onze SAM Recruitment vacatures. Wij geloven dat ambitieuze mensen die getriggerd worden om succesvol te zijn, ook succesvol zullen zijn. Je succes bij SAM Recruitment wordt dan ook beloond door middel van een aantrekkelijk bonussysteem en incentives voor top performers. Daarnaast geloven we in een professionele maar informele sfeer, waarin je plezier hebt in je werk, samen met je collega’s. Tijdens én na het werk.

  Geïnteresseerd?

  Wil jij meer weten over onze SAM Recruitment vacatures? Bekijk dan hier de openstaande vacatures van ons recruitment bureau. Amsterdam, Groningen of Maastricht? Wij bieden door heel Nederland de perfecte match.

  Ben jij overtuigd van werken bij ons? Stuur dan je cv en motivatie naar onze Manager Corporate Recruiter, Tanja Borgeld: tanja.borgeld@ambitiouspeople.com of +31 (0)20 570 81 28.